Zapraszamy serdecznie do udziału w bezpłatnym w webinarium
"Strategie zrównoważonego rozwoju w branży spożywczej"
w dniu 16 marca od godz. 11.00
Zrównoważony rozwój w branży spożywczej to już nie tylko odległa perspektywa i teoria, to się już dzieje.
Oprócz coraz to nowych planowanych rozwiązań regulacyjnych, rośnie świadomość konsumentów. Najlepsze podmioty na rynku, które znalazły efektywne metody przekształcenia nakładów i wysiłków w kierunku osiągniecia celów zrównoważonego rozwoju w realne korzyści dla organizacji i korzyści dla obszarów wiejskich, podzielą się swoim doświadczeniem.
Europa i świat jest nieustannie targany coraz to nowymi kryzysami przysłaniającymi długofalowe wyzwania, niemniej świadomość odpowiedzialności i wpływu systemów żywności na świat nieustannie rośnie.
Zapraszamy do wysłuchania kilku niezwykle inspirujących wypowiedzi ekspertów i panelu dyskusyjnego, a wśród nich m.in.:
- dr hab. inż. Jolanta Kowalska, prof. SGGW, Pracownik naukowo-badawczy Instytutu Nauk o Żywności SGGW w Warszawie
- Aleksandra Niżyńska - RIS Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food
- dr inż. Agnieszka Sznyk, Prezes INNOWO, Instytutu Innowacji i Odpowiedzialnego Rozwoju
- Jakub Włodarczyk, Dyrektor ds. Rozwoju Biznesu w VIVERNO Sp. z o.o.