Wśród mediów rośnie zainteresowanie prowadzonym przez nas badaniem

Zachęcamy Państwa do zapoznania się z ostatnimi wydaniami Przemysłu Spożywczego oraz Przemysłu Fermentacyjnego i Owocowo-Warzywnego. Informacje publikowane w wyżej wymienionych tytułach pozwalają m.in. na zapoznanie się z cennymi wskazówkami na temat rozwiązań proekologicznych i proefektywnościowych oraz dot. ważnych wydarzeń w zakresie zrównoważonej produkcji żywności.

Z przyjemnością również informujemy, że w obu czasopismach zawarta została informacja o realizowanym przez nas pod Patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, badaniu dot. możliwości poprawy efektywności energetycznej na obszarach wiejskich.

Do wyżej wspomnianych stron dołączają kolejne portale. Informację o naszym przedsięwzięciu umieścił także Pierwszy Portal Rolny oraz Polska Wieś 24.

 

Jesteśmy bardzo zadowoleni się, że badanie cieszy się coraz większym zainteresowaniem wśród mediów. Jest ono szczególnie ważne biorąc pod uwagę fakt aktualnie rosnących cen energii elektrycznej i ciepła.

Jak mawiał Patron naszego Stowarzyszenia – prof. Krzysztof Żmijewski
„Najtańsza energia to ta, której nie marnujemy”

fot. Stowarzyszenie im. prof. Żmijewskiego - śp. profesor Krzysztof Żmijewski